onsdag den 15. december 2010

Klovn the Movie i Imperial

Klovn the Movie

Der findes to slags mennesker i verdenen: Dem som kan lide Klovn, og dem som ikke kan.

Frank, du egner dig ikke til at være far
Mia er gravid og i tvivl, om Frank egner sig til at være far. Frank vælger at bevise overfor Mia, at han kan blive en god far ved at kidnappe sin nevø Bo på 13. Frank konfiskerer hans telefon og tager ham med på en legendarisk kanotur med Casper, en kanotur som Casper har døbt Tour De Fiss. Casper forklarer altså Frank: “At jeg får fisse, er det vigtigste, så må det med at du bliver far komme i anden række”. Frank nikker.
Nordisk Film
Alle andre elsker Klovn
Hele tiden er der nogen i biografen, som griner. Hele tiden. Jeg forstår ikke altid, hvorfor de griner. Det må være noget internt for Klovn-fans. Casper siger “Øhm... Mmmm Øhh” overfor Iben, når hun beskylder ham for at lyve. Det er åbenbart hysterisk morsomt. Derfor skal du som Klovn-fan ikke spille et sekund med at bestille billetter.

Jeg elsker ikke Klovn
Frank, Casper og Bo kæntrer i deres kano og finder et hus, hvor de kan få husly og varme. Det er hos den velproportionerede Ronja. Mændene må begge sove i seng med Ronja, men Casper vågner selvfølgelig ved at Ronja og Casper har sex. Ronja spørger Frank imens hun er ovenpå Casper: “Vil du have et blowjob?” Frank: “Nej tak, det er meget sødt af dig, men jeg har en kæreste”. Casper hvisker: “Du bliver sku nødt til at gøre et eller andet! Hun har givet os et sted at sove og pandekager. Du må sku sige tak”. Frank: “Jamen jeg vil ikke, hvad skal jeg gøre?” Casper:” Stik en finger op i røven på hende. Det kan alle lide”. - og det gjorde han så.
Nordisk Film
Klovn!
Ikke kun Casper, men også Frank vil gerne deltage i Bent Fabricius en-nats bordel med high-class prostituerede fra hele verdenen. Her er Remee og Lars Hjortshøj. Frank må dog ikke komme ind, for han er for grim. Frank argumenterer: “Jamen, du har da lige lukket Lars Hjortshøj ind. Han er da grimmere end mig!”. Bent Fabricius: “Nej Frank. Du er meget grimmere end Lars”.

Klovn the Movie er faktisk fint opbygget som film. Den kan godt ses, selvom man ikke elsker Klovn. Jeg var positivt overrasket. Det er stadig en sjov film, og man skal bare lukke øjnene en gang imellem, når der er for meget af det pinlige. Desuden er slutningen en rigtig god krølle på halen. Bare der ikke kommer en to’er ...

Nordisk Film
Premiere: 16.12.2010
Instruktører: Mikkel Nørgaard
Skuespillere: Frank Hvam, Casper Christensen, Iben Hjejle, Mia Lyhne
Genre: Komedie, Dansk
Spilletid: 1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Copyright: Nordisk Film

Billetter: Kino.dk


Ingen kommentarer: